September 21, 2011

..hesaited..


oke aku sangatttt excited nie..kenapa??sebab jumpa pemain badminton yang aku suka~!!aw..aw..
buat pengetahuan semua orang tu bukan datuk lee chong wei atau lin dan atau pom siapa-siapa pemain malaysia yang pernah wakil ke peringkat piala thomas..

aku jumpa dia kat ob@1b@one borneo
taaadii..ni kali ke2 aku jumpa dia kat sana..
ada jodoh nie*perasan
sangat la suka..excited..teruja..dan apa-apa la yang sama maksud dengannya..

dia hanya pemain badminton piala tertutup..ntah la apa 2..lupa nama piala tu..huhu..kenal dia pom sebab masa tu aku jadi kuli linejudge dalam salah satu pertandingan yang dia masuk..badminton sabah close..*betol ka 2 ah..bia la..dia masa main perhhhh co0o0lll beb..sangat co0o0lll..trus la aku nie insan yang lemah gelamai nie jatuh hati suka cara dia main..huhuhu..masa final dia boleh lagi senyum-senyum walaupun dia dah ketinggalan..wow..tingi mental dia nie..huhu..

oke ta main la sekadar tengok dan usha-usha dari jauh nie..trus aku pom try la tanya dak-dak laki kelas aku yang lain yang turut sama menjadi linejudge sapa nama mamat cool tersebut..huhuhu..berdebar-debar ja bila tengok dia..kehkehkeh..adakah ini cinta??ow..jangan main api oke nadiah~!

so dapat tahu la nama dia..
jeng..jeng..jeng.......
nama dia al-amin..nama penuh aku ta tau..cukup la nama pendek pom..
dia dak uitm sabah..sapa budak uitm sabah??boleh kenalkan aku dekat dia tak??boleh laaaa plisssss
aku tahu dia budak uitm pom sebab dia pakai baju uitm..huahaha

ada kawan aku cabar aku tuk p amik gambar dengan dia c al amin tu..
aku dengan seribu satu rasa..last-last tu p jugak amik gambo ngan dia tu..gedik kan..bioo ler..
alaaaa gambar tu x da ngan aku sekarang nie..ada dengan kawan..t la lain post aku tunjuk gambo dia ya..huhu
k.. assalamualaikum dan selamat malam :)

3 comments:

dayang said...

ensem ke Nad? hee ~

Beatrice Bianus said...

ooooooooooooooooooooo....haha...tngo bh gmbrnya..

nadhyiah said...

dayang : ensemmmmm..bagi aku la..huhu
beatrice bianus : bha..t akan ku upload :)

Post a Comment